L’escriptor Juan Goytisolo, que va morir diumenge a Marrakech (Marroc), va deixar a la seva agent literària, Carmen Balcells, un manuscrit perquè aquesta ho publiqués “un temps després de la seva mort”, han informat a Europa Press fonts de l’agència.

Han detallat que l’autor barceloní li va deixar al març del 2015 el llibre inèdit directament a l’agent literària, que va morir el setembre del 2015, i que el termini de publicació poden ser entre 10 i 20 anys després de la mort de l’autor.

No obstant això, des de l’agència han assenyalat que totes les qüestions relatives a la publicació d’aquesta obra, de la qual desconeixen el contingut, hauran de veure’s pròximament “quan s’obri el testament”.

“Tot dependrà de les últimes voluntats”, han dit aquestes fonts, que insten a comprovar les disposicions que l’escriptor pogués afegir posteriorment.

Així mateix, des de l’Agència Balcells han assegurat desconèixer amb quin termini podria estar resolta la qüestió.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]