Jordi Sànchez ha anunciat que no farà ús del permís penitenciari de quaranta-vuit hores fins abans del 25 de gener. Ho ha justificat per motius d’agenda familiar adreçant-se als periodistes que fan guàrdia a la porta dels Lledoners per a capturar la imatge de la seva sortida. Sànchez, com Jordi Cuixart, que va sortir ahir, pot sortir de la presó perquè ha complert el primer quart de la condemna de nou anys, dictada pel Tribunal Suprem espanyol el 14 d’octubre passat.

Sànchez ha demanat també un permís de 72 hores, que haurà de ser ratificat per un jutjat de vigilància penitenciària, que és qui té la facultat d’aprovar-la o no. Aquesta nova proposta de permís és independent de la de 48 hores que ja ha estat aprovada pel Servei de Classificació de la Generalitat.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb