Cuixart
Jordi Cuixart fa el símbol de la victòria abans d'entrar al cotxe, en sortint de la presó dels Lledoners (fotografia: Pau Venteo).

Jordi Cuixart ja ha sortit de la presó dels Lledoners després de 822 dies. El president d’Òmnium fa ús del seu primer permís penitenciari perquè ha complert el primer quart de la condemna de nou anys, dictada pel Tribunal Suprem espanyol el 14 d’octubre passat. Durant aquest permís de quaranta-vuit hores, Jordi Cuixart no tindrà agenda pública, segons que informa Òmnium.

Quant a Jordi Sànchez, que també té el permís aprovat, no sortirà avui, però en farà ús ben aviat. El servei de classificació va resoldre ahir favorablement la proposta de dos dies de permís formulada per la junta de tractament de la presó dels Lledoners per a tots dos.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb