BARCELONA, 19 (EUROPA PRESS)

La candidatura encapçalada per Jordi Pacheco ha estat escollida per presidir la nova junta de govern del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya, en unes eleccions fetes per primer cop a través del vot electrònic.

A més de Pacheco com a degà, la nova junta estarà formada per Montserrat Perals com a vicedegana, Sonia Pereda com a secretària, Jordi Grané com a sotssecretari i Roman Castro com a tresorer, ha informat aquest dilluns el col·legi en un comunicat.

En el seu primer discurs com a degà –càrrec en el qual substitueix Anna Parés, que hi ha estat 12 anys–, Pacheco ha advocat per incrementar els vincles entre la professió amb la resta de la societat i obrir el col·legi a la participació, mitjançant la creació de grups de treball sectorials.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb