Entrevista de Josep Viana

 

El Congrés Participatiu Catalunya i Futur segueix deliberant quines polítiques ha d’aplicar Catalunya en el mitjà termini. En aquesta entrevista amb Jordi Manyà, el secretari del Consell de Direcció del Congrés destaca la filosofia que ha motivat aquest projecte tan ambiciós i engrescador. I aquesta no és altra que fomentar un debat transversal, això significa que escapi de la creixent polarització de la política institucional, i capaç d’engrescar el conjunt de la ciutadania. Els temps convulsos com l’actual, afirma Manyà, són els més adequats per obrir i aplicar processos de reflexió profunds. Aquest, destaca, és l’objectiu del Congrés. Totes les persones i entitats que hi vulguin participar poden fer-ho a través del portal futurcat.cat

Explica’ns si us plau qui és en Jordi Manyà i quina responsabilitat exerceix en el Congrés Participatiu Catalunya i Futur.

Exerceixo com a secretari del Consell de Direcció de Congrés. Sóc una de les persones que va impulsar el projecte. A més de secretari, intento aportar la meva formació com a enginyer i advocat. La meva àrea d’expertesa principal és el dret en les noves tecnologies. En aquest sentit, actualment imparteixo classes de Dret Mercantil a la Facultat de Dret i Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona.

Llegeix l’entrevista sencera a Tornaveu fent clic aquí

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb