En el marc del festival Barnasants, dissabte Joan Isaac estrena a la sala Luz de Gas un primer tastet del seu nou disc, Manual d’amor. Després de Cançons d’amor i anarquia (2014) i Joies italianes i altres meravelles (2015), on el cantautor comptava amb la participació de grans noms de la cançó d’autor internacionals, ara el seu nou treball està integrat exclusivament per cançons pròpies, escrites al llarg dels darrers quatre anys.

Manual d’amor té un fil conductor temàtic, l’amor, en el sentit més ampli de la paraula. Amor a la parella, als fills, al paisatge, a la llibertat, als somnis, a la utopia…. Són 13 cançons que ens situen davant del mirall i ens interroguen sobre aquest sentiment poderós que regeix les nostres vides. Escrites des del seu univers més íntim, però amb vocació de traspassar-lo per fer-ne partícip tothom qui les escolti, les cançons que formen part de l’àlbum parlen, amb la delicadesa i bellesa poètica que caracteritzen l’obra de Joan Isaac, d’amors feliços, d’amors perduts i amors retrobats, d’amors imaginaris, d’amors indesitjats, d’amors correspostos, d’amors que turmenten l’ànima, d’amors absents….

Llegiu ací la crítica del disc

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]