Featured Video Play Icon

Reprenent la seva faceta menys coneguda de músic, el periodista, guionista i escriptor Jair Domínguez (Barcelona, 1980) publica el proper 9 de juny el disc de debut del grup Caritat Humana. Domínguez va formar el conjunt el 2015, molts anys després d’aquella primera aventura musical amb el conjunt figuerenc Poder roig, amb què s’havia plantat a la final de la primera edició del concurs de maquetes Sona9, l’any 2011.

El disc de Domínguez, ‘Caritat Humana’ (Halley Records), conté deu cançons pop, amb títols fàcilment identificables amb l’univers particular i l’esperit irreverent de l’autor, com ‘La dona d’en Freezer’, ‘La furgoneta de l’Oleguer’, ‘Balleu, fills de punta’, ‘Foc al tribunal’, o la no menys provocadora ‘M’agrada lo blanc’. El videoclip d’aquesta última esborra tota ombra de dubte sobre el seu contingut.

 

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.