
Per: Redacció


Aquesta funcionalitat és per als membres de la comunitat de VilaWeb. Si encara no en sou subscriptors, cliqueu en aquesta pàgina per veure'n els avantatges.


Aquesta funcionalitat és per als membres de la comunitat de VilaWeb. Si encara no en sou subscriptors, cliqueu en aquesta pàgina per veure'n els avantatges.

Fes-te subscriptor de VilaWeb
El nostre país és un referent mundial de l’alimentació i la gastronomia. I Barcelona és icona internacional del disseny i la fabricació. Partint d’aquesta base, les universitats Politècnica de Catalunya i de Barcelona han decidit d’unir esforços i de crear, a través de la Fundació CIM, un Laboratori de Demostracions Tecnològiques i Recerca Culinària centrat fonamentalment en la recerca sobre la impressió en tres dimensions d’aliments. En parlem amb el professor d’enginyeria mecànica Joaquim Minguella. [+article]
· Podeu escoltar el programa en format mp3.
· Podeu descarregar el podcast de ‘L’internauta‘ des de VilaWeb o de l’iTunes.
Comentaris
Els subscriptors de VilaWeb poden comentar aquesta notícia, o bé llegir els comentaris que hi han fet els altres subscriptors i debatre-la amb ells .
Si encara no sou subscriptors, us en podeu fer clicant ací.
S'ha afegit la noticia a Favorits