Hamburgueses petites amb panets de llavors

  • Una proposta tant per a petits com per a grans

VilaWeb
09.11.2019 - 21:50

Ingredients:
8 panets rodons petits de llavors
400 g carn picada de vedella
1 ou
2 cebes
8 talls de pebrot vermell escalivat
un grapat de pinyons
unes gotes de conyac (opcional)
8 talls de formatge de fondre
brots variats d’amanida

Elaboració:
Posem la vedella picada en un bol amb sal i el rovell de l’ou. Si agrada, hi posem unes gotes de conyac, pebre negre, els pinyons i muntem les hamburgueses. Es posen a la paella amb una mica d’oli i es fregeixen a banda i banda a poc a poc.

Mentrestant, tallem la ceba a juliana i la sofregim fins que agafi el color transparent.

Obrim els panets pel mig i els torrem una mica.

I ja podem muntar els panets: primer la ceba, seguit de l’hamburguesa, a sobre el formatge de fondre i una tira de pebrot per a decorar. I tapem el panet.

Acompanyem els panets petits d’hamburguesa amb una mica d’amanida.

VilaWeb fa trenta anys. Ens feu un regal?

Cada dia oferim el diari amb accés obert, perquè volem una societat ben informada i lliure.

Ajudeu-nos a celebrar-ho fent una donació única i sense cap més compromís.

(Pagament amb targeta o Bizum)

Recomanem

Fer-me'n subscriptor