Fins al 19 de març Igualada s’omple de fotografia amb el festival FineArt, que enguany se centra especialment en el fotoperiodisme. Per això, entre les quaranta-vuit exposicions que hi ha repartides per vint-i-dos espais singulars de la ciutat, en destaca l’obra de personatges reconeguts com ara Gervasio Sánchez, Pedro Madueño o Joana Biarnés. Pel que fa als professionals d’àmbit internacional, destaca la presència de Mauricio Ramos, fotògraf mexicà que treballa pel National Geographic o el Marlboro Team, i la brasilera Natàlia Mansano.

Amb tot, el festival es manté fidel als seus orígens i dedica diversos espais a fotògrafs igualadins; en aquest sentit, enguany s’hi donarà a conèixer l’obra de cinc fotògrafs locals. A més, hi haurà una vintena d’activitats paral·leles entre tallers, visites guiades i projeccions. Destaca el taller ‘El rostro de las guerras’, impartit per Gervasio Sánchez, o la projecció dels documentals Joana Biarnès, una entre tots i Essence du Bénin, sobre el tràfic il·legal de benzina des de Nigèria cap a Benín.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]