Gerard Piqué ha tornat a criticar fort el Reial Madrid, però aquesta vegada ha apuntat més amunt, directament a la llotja del Bernabeu. Després del partit entre França i Espanya d’ahir, el jugador del Barça va atendre els mitjans de comunicació i un periodista li va preguntar per unes declaracions de l’ex-madridista Raúl González, que va dir que no treballaria mai per al Barça. ‘Jo no treballaria per al Madrid. No m’agraden els valors que transmet’, va respondre.

Però Piqué no en va tenir prou i es va anar embalant. Alguns periodistes es van irritar i tot. ‘Amb els jugadors del Madrid, en l’àmbit personal no hi tinc cap problema. Ara, no m’agrada veure la llotja i les personalitats que hi ha. I com s’hi mouen els fils d’aquest país’, va afegir.

Arran de la insistència dels periodistes, Piqué va ser més precís i va citar Marta Silva: ‘És la persona, per exemple, que ha encausat Messi, que ha encausat Neymar i casualment té un tracte ben diferent amb Cristiano. Aquesta persona era allà, al costat de Florentino, i no passa res. […] Però això és així en aquest país i ha estat així sempre. No explico pas res de nou.’

Més informació:
Els poderosos vincles polítics i econòmics de Marta Silva, acusació de Messi (11-10-2015)

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb