En marxa la manifestació de rebuig a la visita de Felipe VI a Tarragona pels Jocs del Mediterrani convocada pels Comitès de Defensa de la República (CDR). La manifestació estava convocada a les 17.00 a la ITV de la ciutat. Els manifestants han exhibit pancartes amb lemes com ‘No tenim por, ni oblit ni perdó’, ‘Que salti el borbó’ o ‘Serem lliures o no serem’. També s’ha fet un repic d’atuells. En resposta a la manifestació dels CDR s’ha convocat una manifestació ultra.

D’altra banda, l’ANC i Òmnium també han convocat una marxa a les 18.30 al parc de l’Amfiteatre. El president de la Generalitat, Quim Torra, participarà en aquesta segona manifestació.

La regidora de la CUP a Tarragona Laia Estrada i el diputat de la CUP al Parlament Carles Riera han valorat l’organització dels jocs i la visita del monarca espanyol. ‘Cap diàleg amb la monarquia. L’única mesura política possible és expulsar-la del nostre país perquè representa el més despòtic i el més corrupte de l’estat espanyol’, ha dit Riera. Podeu veure la intervenció sencera ací:

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]