El Festival Flors i Violes de Palafrugell dedicat a la música i l’art, es farà aquest cap de setmana. L’esdeveniment comptarà amb més de cent cinquanta activitats per a tots els públics, repartits en trenta espais, concentrats al centre de la vila. Aquests espais estaran engalanats amb creacions artístiques relacionades amb la primavera. Artistes de reconegut prestigi són els encarregats de transformar Palafrugell. Per exemple, can Genís estarà cobert d’un gran jardí vertical fet grans flors de teles de colors i de hula-hops, o el pati de l’Estrella es convertirà en l’Índia a través dels colors, música, espectacles, activitats i exposicions, gràcies a la col·laboració de la Fundació Vicente Ferrer, sobre el país asiàtic.

L’edició d’aquest any començarà divendres a la nit amb un espectacle de llum, color, dansa, música i focs artificials a la plaça de l’Església. Durant la resta del pont del primer de maig, el municipi serà seu de tot tipus d’esdeveniments, especialment musicals, destacant-ne les actuacions de Marion Harper, Ju, Landry el Rumbero, Smoking Souls i la Festa Holi. Aquesta festa hindú, amb el seu tradicional llançament dels pigments de color entre els assistents, es farà el diumenge a les set de la tarda a la plaça de Can Mario. També hi haurà espai per a la dansa, les activitats infantils i, fins tot, les exhibicions de doma.

En l’aspecte gastronòmic, el festival oferirà un espai dedicat exclusivament al menjar. A la zona de la Bòbila Vella (C. de Miquel Vincke i Meyer), s’ha reservat una zona de Street food – Food Truck amb música, activitats i una oferta de menjar variada: cuina mexicana, cuina vegetariana, coques cruixents, croquetes, creps, entrepans fusió i servei de bar a càrrec de La Brava.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]