Qui no menjava pa amb xocolata quan era petit? Durant molts anys, aquest era el berenar per excel·lència a moltes cases catalanes. I per reivindicar-ho, aquests cap de setmana, a Sant Gregori s’organitza una fira amb aquests dos aliments com a gran reclam. És la Fira del Pa i la Xocolata. 

Què podem fer aquest cap de setmana: deu propostes

Aquest diumenge, tothom qui s’hi acosti podrà comprar i degustar productes relacionats amb la xocolata, el pa i els seus derivats, de manera que podrem veure tota mena de dolços elaborats amb farina i cacau.

És una fira pensada per a un públic familiar. Per això, hi ha un espai dedicat als infants, on es faran tallers de xocolata i pa, espectacles, jocs tradicionals i una xocolatada popular, entre més.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.