Quan s’acaba el novembre i arriba el fred que més cala, ve de gust el menjar ben calent i el recolliment a casa. I quin plat millor que un bon arròs brut per a fer passar les hores més gelades? Per reivindicar la qualitat del seu arròs, ja fa cinc anys que la Pobla organitza la Fira de l’Arròs Pobler, que arriba aquest cap de setmana amb tot d’activitats al voltant de la gastronomia i l’agricultura.

Què podem fer aquest cap de setmana: deu propostes

L’arròs acaba essent una excusa per a celebrar la tardor: durant tot el cap de setmana, pels carrers del municipi hi haurà parades, atraccions, una exposició d’animals i bestiar, una mostra de vehicles i maquinària agrícola i el mercat dominical.

Podeu consultar tota la programació de la Fira de l’Arròs Pobler

Entre les activitats més destacades, hi ha la fira agroalimentària, novetat d’enguany, que obrirà dissabte a les cinc de la tarda. La voluntat dels organitzadors és d’oferir una selecció de productes i productors de qualitat de la Pobla. A més, dissabte, a partir de les 9.30, es farà una demostració d’elaboració d’un arròs brut pobler que els assistents podran tastar a partir de les 12.00 en una degustació solidària. Els beneficis es destinaran a l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb