François Fillon serà el candidat de la dreta francesa a les eleccions del 23 d'abril.

El candidat presidencial del partit Els Republicans, François Fillon, ha estat citat a declarar avui davant un jutjat d’instrucció en el marc de la investigació sobre les suposades feines fictícies de la seva dona, Penelope Fillon, segons ha informat el ‘Journal du Dimanche‘.

Fillon tenia previst acudir aquest matí al Saló d’Agricultura i, a última hora, ha cancel·lat la seva assistència sense explicar els motius. El rotatiu francès ha assenyalat que l’ex-primer ministre francès ha estat citat a declarar davant els jutges d’instrucció avui pel cas conegut com a PenelopeGate, la investigació sobre les suposades ocupacions fictícies de la seva dona en l’Assemblea Nacional, Penelope Fillon.

Fillon es reunirà amb el seu equip aquest matí abans de donar una conferència de premsa al migdia. L’ex-primer ministre encara no ha decidit l’estratègia a adoptar després de la citació judicial, segons el diari francès.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]