Aquest cap de setmana, comença un nou cicle de Festivals Alta Segarra al municipi de Pujalt (Anoia). Els sis concerts que s’hi faran tindran com a escenari diversos espais emblemàtics de l’Alta Segarra. L’objectiu d’aquesta itinerància és que, mitjançant la música i la cultura, es donin a conèixer aquests espais i es facin valdre. Enguany, els espais triats són la capella de la Puríssima Concepció a Pujalt, l’Església de Sant Andreu a Aguilar de Segarra (Bages) i el Bosquet del Rentador a Calaf (Anoia).

Què podem fer aquest cap de setmana: deu propostes

A la capella de la Puríssima Concepció, s’hi faran els concerts de Jo Jet i Maria Ribot, el 12 de juliol, i de Mishima, el 13. El 19 de juliol el festival arribarà a Aguilar de Segarra amb l’espectacle ‘La Tendresse’ d’Anna Roig i Àlex Cassanyes Big Band Project. El 20 de juliol, hi actuarà el cantautor Roger Mas amb la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona. Per acabar el festival, el cap de setmana del 26 i 27 de juliol, a Calaf, hi actauran Guillem Roma i Alessio Arena i The Pinker Tones amb el Quartet Brossa.

La fórmula de l’èxit dels Festivals Alta Segarra és que reivindica els pobles del territori i els seus indrets més emblemàtics, a més d’oferir una proposta cultural de qualitat i ser un referent gastronòmic per als visitants, amb tasts amb productes quilòmetre zero.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als quinze mil subscriptors voluntaris, que amb el suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.