festival sons solers

El festival de música Sons Solers, que es fa divendres a la Finca Mas Solers de Sant Pere de Ribes, es defineix com un ‘slow festival’, un esdeveniment diferent i amb essència pròpia que opta per una programació basada en la música feta al país. Enguany, hi actuen Joan Dausà, Joan Miquel Oliver, Pavvla, Delafé DJ, Intana –amb Núria Moliner al capdavant– i Zebrass Marching Band. 

Què podem fer aquest cap de setmana: deu propostes 

El festival es fa en un entorn natural amb nou hectàrees de jardins amb barres, una zona de descans, dos escenaris a l’aire lliure i un espai gastronòmic. L’esdeveniment destaca, entre més, per la manca de cues i massificacions, cosa habitual en la majoria de festivals de música i que l’organització vetlla per evitar. La Finca Mas Solers és un palauet d’estil renaixentista de final del segle XIX que va acollir l’Antic Gran Casino de Barcelona. Avui s’hi fan concerts, films i celebracions de tota mena.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als quinze mil subscriptors voluntaris, que amb el suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.