catedral de mallorca

La catedral de Palma té un orgue molt valuós construït el 1477 que es va restaurar el 1993 per poder oferir les millors peces musicals al temple. L’any 2000, coincidint amb el 250 aniversari de la mort de J. S. Bach, es va fer per primer cop el Festival Internacional d’Orgue de Mallorca, un certamen que reuneix els millors organistes internacionals.

Què podem fer aquest cap de setmana: deu propostes

Enguany es faran quatre concerts, coincidint amb els quatre diumenges d’octubre. El primer anirà a càrrec del menorquí Tomé Olives, qui interpretarà Passacaglia, aquest diumenge, 6 d’octubre. Les següents actuacions seran: Bach Inspiration, interpretat per la suïssa Anne-Caroline Prénat, el 13 d’octubre; La idea del barroc segons els romàntics, interpretat per l’italià Simone Vebber, el 20 d’octubre; i El jardí suspès, interpretat per la francesa Anne-Gaëlle Chanon, el 27 d’octubre.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.