Un treballador de l’Ajuntament de Barcelona de 50 anys ha resultat ferit crític en ser apunyalat a la plaça Sant Jaume aquest dilluns cap a les quatre de la tarda, segons que ha confirmat la batllessa de la ciutat, Ada Colau, a través de la xarxa social Twitter. ‘Seguim amb molta preocupació l’estat del treballador municipal agredit aquesta tarda a Plaça Sant Jaume’, ha escrit la batllessa.

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha pogut detenir el presumpte agressor i que ara s’està a l’espera de les investigacions conjuntes amb els Mossos d’Esquadra per esclarir els fets. Durant els fets, també ha resultat ferit a la mà un segon treballador a l’ajuntament que està en estat lleu.

Segons que ha informat l’ajuntament, els fets s’han produït cap a les 16 hores d’aquesta tarda, quan el detingut ha intentat robar amb violència i intimidació la persona que ha acabat essent ferida de gravetat.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb