Una selecció de pasdobles toreros com “El gato montés”o “La morena de mi copla” (per citar-ne només dos), juntament amb d’altres de sabor o origen diríem que més català com “Alegria” de Jaume Francesc o el popular “Islas Canarias”, de Josep M. Tarridas, assaonats amb un parell de vals-jotes del mestre Max Havart i, per acabar-ho d’adobar, i com a colofó, amb “La Santa espina”, “L’Estaca” i “Els segadors”. Aquest és el repertori del que és, segurament, el més heterogeni dels continguts d’un CD de la cobla Mil·lenària. Si us expliquem que es tracta d’un de titulat FERIA DE CERET, potser s’entendrà millor… o potser no.

Aquesta és la novetat musical que obre aquesta primera edició agostenca del FES TA FESTA, sense el Sr. Carbó (que un any més ha desaparegut en aquestes dates) però amb tota la resta de l’equip del programa i amb moltes coses per explicar-vos.

Llegir més i escoltar el programa…

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]