El cineasta català Cesc Gay tanca aquest divendres onze setmanes de rodatge a Andorra de la seva sèrie, ‘Fèlix’. La ficció televisiva, un ‘thriller amb tocs romàntics i d’humor’, explica les aventures d’un escriptor argentí reconvertit en professor de literatura que busca la jove de la qual s’ha començat a enamorar amb Andorra com a teló de fons. Gay ha explicat que han passat més de tretze setmanes a Andorra: ‘Hem rodat a tot arreu, marxem cansats però feliços’. El director ha afegit que ara queden setmanes de rodatge a Barcelona on es rodaran tots els interiors. Així, el rodatge seguirà fins a finals de juliol. Després s’haurà de muntar i s’espera que es pugui estrenar el primer trimestre del 2018.

‘Fer una sèrie és molt cansat, és com fer tres pel·lícules i mitja’, assegura Gay, que aquesta és la primera sèrie que dirigeix i escriu. Explica que un rodatge d’una pel·lícula dura unes set setmanes mentre que per al rodatge de ‘Fèlix’ passaran unes 20 setmanes.

La sèrie la produirà Movistar+, que va fer una oferta i va donar una llibertat per treballar. Gay no va poder dir que no i, a més, tenia ganes de viure una nova experiència, justament ara que s’ha aficionat a les sèries.

Els protagonistes
La ficció és protagonitzada pels actors Leonardo Sbaraglia, Pere Arquillué, Ginés García Millán i Mi hoa Lee. Sbaraglia encarna el protagonista principal, un argentí que viatja a Andorra quan descobreix que hi té un fill de cinc anys. Quan arriba coneix una dona que desapareix i llavors comença la seva recerca.

Sbaraglia ha mostrat la seva admiració per Gay. ‘És un dels millors directors del país, dels més interessants del món, utilitza un llenguatge únic, hi ha pocs que toquin els temes com ell, amb tanta humanitat’, explica.

Pel que fa a la sèrie, l’actor, ha apuntat que té una gran humanitat i amb grans dosis d’humor i suspens, però fonamentalment és la història d’un home que cerca la dona que estima.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]