7. 295 espectadors han assistit a la XVa Mostra Nacional de Teatre Amateur de Pineda de Mar, celebrada entre el 28 d’abril i l’1 de maig. Una xifra fantàstica, que supera en dos milers el públic de l’edició anterior, i que torna a demostrar el gran potencial dels elencs catalans. Tots ells han pogut presenciar les 72 actuacions, de tot tipus de gèneres i formats teatrals, que la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya (FGATC) havia programat.

Més enllà dels números, la Mostra ha viscut moments de gran emotivitat. L’acte central, reservat a homenatjar la trajectòria d’una actriu tan compromesa amb el teatre amateur com és Montserrat Carulla, va comptar amb la presència del conseller de Cultura Santi Vila. En l’àmbit escènic, es va viure una representació única, en el sentit més literal del terme. Mai abans l’auto sacramental de Sant Vicenç dels Horts, originari del 1564, havia estat representat lluny del municipi llobregatí. El públic assistent a Pineda va poder admirar una obra conformada per quadres d’una gran bellesa plàstica.

Llegeix l’article sencer fent clic aquí

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]