Els serveis d’emergències han trobat aquest cap de setmana a Eivissa dos cossos que podrien ser els dos desapareguts a Portinatx —un home jove de nacionalitat britànica de qui s’ha trobat la jaqueta— i cala Sant Vicent durant el temporal Glòria. Avui els faran proves per si coincideixen les identitats. De moment, però, es manté el dispositiu de recerca ordinari que encapçala la Guàrdia Civil. El primer cos es va trobar dissabte a la zona d’Allà Dins i el segon ahir a la platja d’Aigües Blanques.

D’altra banda, la Guàrdia Civil manté l’operatiu de recerca del barranquista David Cabrera, que va desaparèixer dilluns en el torrent de Na Mora (Mallorca) en ple temporal. Els serveis d’emergència focalitzen ara els seus esforços a la costa i la zona marítima del nord de l’illa.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb