L’ex-secretària d’Estat i ex-candidata a les últimes eleccions presidencials pel Partit Demòcrata, Hillary Clinton, ha anunciat el llançament de Junts cap endavant, una organització amb la qual vol que els Estats Units siguin més justos i inclusius.

En una sèrie de comentaris publicats a través del seu compte oficial de la xarxa social Twitter, Clinton ha indicat que durant els últims mesos ha estat ‘reflexionant, passant temps en família i fent passejos pels boscos’. ‘I llancem ara Junts cap endavant per impulsar la gent a què s’impliqui, a què s’organitzi i fins i tot, a què concorri a les eleccions’, ha indicat.

‘Més que mai crec que la implicació dels ciutadans és vital per a la nostra democràcia’, ha assegurat, i ha matisat que s’ha inspirat en tots els que han fet un pas per organitzar-se i liderar.

Clinton ha fet un repàs per diferents organismes –com Indivisible Team, Color of Change o Emerge America— als quals ‘Junts cap endavant’ donarà suport, i ha anunciat que a més d’ella, hi participarà l’exgovernador de Vermont i expresident del Comitè Nacional Demòcrata (CND) entre el 2005 i el 2009, Howard Dean.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]