Després de l’èxit d’Intocable, el tàndem de directors Olivier Nakache i Éric Toledano tornen a la gran pantalla per tractar del trastorn de l’espectre autista amb Especials, que es podrà veure als cinemes en català. A més, també s’estrena el film de terror The Invisible Man, amb Elisabeth Moss; la comèdia The Gentlemen, de Guy Ritchie, amb Matthew McConaughey; i el drama Just Mercy, amb Jamie Foxx.

Especials (Hors normes). Direcció: Olivier Nakache, Éric Toledano. Intèrprets: Hélène Vincent, Catherine Mouchet, Suliane Brahim, Aloïse Sauvage; Vincent Cassel, Reda Kateb, Bryan Mialoundama, Frédéric Pierrot. Gènere: Comèdia. Esbós: Dos amics amb trastorn de l’espectre autista creen una organització sense ànim de lucre per a nens i adolescents que es troben en la mateixa circumstància. En català.

The Invisible Man (El hombre invisible). Direcció: Leigh Whannell. Intèrprets: Elisabeth Moss, Storm Reid, Harriet Dyer; Aldis Hodge, Michael Dorman, Benedict Hardie. Gènere: Terror. Esbós: Una dona refà la seva vida després del suïcidi de la seva ex-parella, un maltractador. Comença a tenir visions estranyes fins al punt que es convenç que, en realitat, continua viu.

The Gentlemen (The Gentlemen: Los señores de la mafia). Direcció: Guy Ritchie. Intèrprets: Michelle Dockery, Lyne Renee; Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Jeremy Strong. Gènere: Comèdia. Esbós: Un home es fa ric construint un imperi de marihuana a Londres. Quan corre la veu que vol retirar diners del negoci, es comencen a moure els qui volen la seva fortuna.

Just Mercy (Cuestión de justicia). Direcció: Destin Daniel Cretton. Intèrprets: Jacinte Blankenship, Brie Larson; Jamie Foxx, Michael Harding, Christopher Wolfe. Gènere: Drama. Esbós: Basada en fets reals. Un advocat decideix d’anar a Alabama a defensar els condemnats erròniament i que no tenen recursos per a aconseguir una representació legal adequada.

El doble más quince. Direcció: Mikel Rueda. Intèrprets: Maribel Verdú; Germán Alcarazu, Mario Plágaro. Gènere: Drama. Esbós: Una dona de cinquanta anys que viu amb el seu marit, dos fills i un gos té una sensació de buit que l’envaeix. Aquesta sensació es comença a esvair quan coneix un noi de quinze anys en un xat sexual.

Dronningen (Reina de corazones). Direcció: May el-Toukhy. Intèrprets: Trine Dyrholm, Liv Esmår Dannemann, SiljaEsmår Dannemann, Stine Gyldenkerne; Gustav Lindh, Magnus Krepper, Preben Kristensen. Gènere: Drama. Esbós: Una dona viu amb el seu marit i dues filles. L’aparició del fill de l’antic matrimoni del marit li alterarà la vida per sempre.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb