El passat 28 de juny es va presentar la nova edició del Festival Internacional de Música i Dansa de Les Preses, ÉsDansa 2017, que enguany arriba a la seva 35a. edició i que tindrà lloc entre els dies 21 i 27 d’agost a aquesta vila de la comarca de La Garrotxa i organitzat pelCercle de Cultura Tradicional i Popular Marboleny. Trobareu tota la informació a la seva web. I escoltarem “La gresca”, una jota tradicional del Priorat arreglada pel Francesc Tomàs Panxito, un dels moltíssims col·laboradors d’enguany de la importantíssima part formativa de l’ÉsDansa.

Us deixem el vídeo promocional

I si uns es presenten altres s’acomiaden, com és el cas del Tradicionàrius, que ha clos la seva brillant trentena edició amb una revetlla de Sant Joan memorable. També en parlem i sense moure’ns del barceloní barri de Gràcia comentarem activitats i exposicions que hi tenen lloc a tall de prolegòmens de la imminent celebració dels 200 anys de Festa Major de Gràcia que ja tenim a tocar.
Precisament, una bona part de la programació musical també serà gracienca, ja que escoltarem  en Miquel Pujadó cantant-nos una història d’amor que es desenvolupa per “Les places de Gràcia”, i dues sardanes: “La plaça del Sol”, d’Enric Morera i “La Gràcia de Gràcia”, de Josep Gravalosa.

Llegir més i escoltar el programa…

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]