Tàrrega (ACN).- La programació de FiraTàrrega és un espai generalista i multidisciplinari que es fonamenta sobre dues línies d’acció: les arts de carrer -disciplina majoritària-, i les arts del moviment i el teatre de text a la programació de sala. Aquest traçat és la base d’un discurs que busca connectar amb un ventall d’espectadors molt ampli. D’entre els cinc apartats que conformen la programació de la Fira, la secció Ondara Park és la que agrupa les propostes més lúdiques oferint entreteniment, música, instal·lacions i cercaviles per a tots els públics. Aquest eix temàtic s’ubica en una zona al centre de la ciutat, al costat del riu Ondara, en concret a l’espai Fassina, el carrer Migdia i al parc del Reguer.

La programació matinal de la secció Ondara Park es dirigeix a un públic familiar amb propostes com ara ‘Manneken’s piss’  dels Campiquipugui -enguany dirigits pel clown olotí Toti Toronell-  o els Capicua amb l’espectacle de circ ‘Entredos’, Premi Off de Calle de les Festes del Pilar 2014.

A més, aquesta secció la complementarà la cercavila dels francesos Cia. Les Enjoliveurs, que barregen la música clàssica i el rock més endimoniat per fer oblidar els maldecaps; i l’actuació d’Esperança Dinamita, una revista hilarant que traslladarà als espectadors de FiraTàrrega al Paral·lel de principis del segle XX.

Les instal·lacions per a grans i petits també seran de visita obligada en aquesta secció: els Théâtre de la Toupine, retornen a FiraTàrrega per oferir les seves atraccions teatralitzades per als més petits; i Xevi Bayona presentarà ‘El bosc de Van der Graff’, una reinterpretació del concepte de bosc a partir de l’art, la tecnologia, l’arquitectura o la fotografia.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb