L’Auditori de Girona es vestirà de gala per acollir la celebració dels XIX Premis Enderrock, que distingeixen els millors artistes del panorama musical del país. Enguany retrà homenatge a Maria del Mar Bonet –que compleix 50 anys dalt dels escenaris- amb l’entrega del Premi Enderrock a la Trajectòria. Un altres dels guardons de reconeixement, el premi Enderrock Estrella, serà per al promotor musical Gay Mercader, responsable de portar de gira alguns dels grups més importants del panorama musical internacional com The Rolling Stones, AC/DC o Pearl Jame, entre molts altres.

Nit d’estrenes musicals
La música en directe durant l’entrega dels premis és un dels plats forts de la gala. Els organitzadors ja havien anunciat que el 9 de març pujaran a l’escenari Els Amics de les Arts, Blaumut, Hora de Joglar i Sisa. A aquestes actuacions s’hi sumen també Joan Miquel Oliver, Miqui Puig i Gertrudis + Chambao, que estrenaran tots temes inèdits. La revista Enderrock, però, manté en secret qui serà l’actuació d’obertura de la gala.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]