La porta i la façana de l’Ajuntament de Tarragona han quedat plenes de cartells aquest diumenge al vespre en l’acte organitzat per l’ANC i Òmnium a la plaça de la Font, amb la presència de més d’un miler de persones, entre assistents i persones que passejaven per la plaça i s’hi han afegit.

A diferència de la resta de Catalunya, ha estat l’únic acte dins de la campanya ‘Marató per la Democràcia’ que s’ha hagut de fer de tarda amb motiu de Santa Tecla i els actes festius que ocupaven la plaça al matí. ANC i Òmnium, a més de partits polítics, han repartit el material del referèndum, atapeït en gairebé una quarantena de bosses, entre el públic assistent a l’acte, que ha culminat amb una gran pancarta, estesa de fanal a fanal, davant l’edifici consistorial, on s’hi podia llegir ‘Votarem!!’.

Els concentrats han clamat ‘volem votar’, ‘independència’ i ‘Ballesteros, dimissió’, i se’ls ha animat a empaperar els carrers de la ciutat. Un cotxe de la Guàrdia Urbana també ha acabat empaperat, si bé a la zona no hi ha hagut ni incidents ni presència policial, en un ambient de caràcter festiu, acompanyat de música tradicional.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]