Uns sis cents subscriptors de VilaWeb participaran aquest dimecres en un col·loqui obert amb el president de la Generalitat, Quim Torra. L’acte es farà a les set del vespre al Hall del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona i serà conduït pel director de VilaWeb Vicent Partal. Tots els altres subscriptors podran seguir l’acte en directe per vídeo.

Els subscriptors de VilaWeb, que cada nit reben un correu amb el qual poden llegir les notícies de l’endemà i descarregar-se el VilaWeb Paper, varen rebre aquestes festes la convocatòria i els primers en apuntar-se, per ordre de recepció dels correus, han omplert l’aforament previst per a l’acte.

Al llarg de l’any VilaWeb organitza diversos actes per als seus subscriptors. En les pròximes setmanes s’anunciaran també els actes organitzats al voltant de l’Assemblea de Lectors que es faran en localitats de tots els Països Catalans.

Fes-te subscriptor de VilaWeb

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb