Ajudeu VilaWeb, fent-vos-en subscriptors

  • Els subscriptors són la força d'aquest diari, el motor que en fa possible l'existència

VilaWeb
Redacció
22.10.2017 - 12:54
Actualització: 12.11.2018 - 19:53

Un diari de qualitat i amb incidència social ha de tenir una base econòmica forta. Per a aconseguir-ho, amb la publicitat no n’hi ha prou, sinó que calen subscriptors. Els subscriptors són importants, a més a més, perquè aporten una visió de la realitat i un contrast informatiu molt enriquidor per a la redacció. Per això, el servei de subscripció de VilaWeb és, primer de tot, una mostra de compromís amb el projecte informatiu del diari, per a reforçar-lo, però també un suport econòmic clau, per a fer-lo possible cada dia.

Si encara no sou subscriptor de VilaWeb, us en podeu fer des d’aquesta pàgina
o telefonant al 934 426 439 de 9 del matí a 5 de la tarda, de dilluns a divendres

Ser subscriptor de VilaWeb és sobretot un gest de suport al periodisme independent, crític i compromès que VilaWeb ha practicat del 1995 ençà. Amb la subscripció a VilaWeb es pot gaudir d’una colla de serveis que procuren al subscriptor una experiència informativa molt més intensa i una relació especial amb la redacció. Però el fet determinant és la voluntat de donar suport al diari i a la informació que presenta. Fent-vos subscriptors feu possible l’existència de VilaWeb i que centenars de milers de persones puguin llegir el diari.

Per a VilaWeb és important de remarcar que la informació ha de ser oberta i igual per a tothom. El nostre compromís social no ens permet d’admetre que qui pagui més tingui una informació millor. Però, respectant aquest principi, sí que podem agrair la generositat dels subscriptors presentant-los una experiència diferent i més rica.

A quins serveis tenen accés els subscriptors de VilaWeb?
Hi ha dos formats de subscripció: adherits (que paguen 60 euros l’any) i col·laboradors (que paguen 120 euros l’any).

Els adherits tenen els serveis següents:

1. El diari de demà. Tots els membres de +VilaWeb poden llegir cada dia, a partir de les deu del vespre, el contingut del diari que la resta de lectors no llegiran fins l’endemà. El trobareu cada vespre a la portada del diari, en una placa de color blau titulada ‘El diari de demà’.

2. El correu de la Nit – VilaWeb Paper. Cada dia a les deu del vespre rebreu l’edició de VilaWeb en format pdf, pensada per ser impresa a casa o per a ser llegida en pissarretes, mòbils o ordinadors. Aquesta edició, que anomenem ‘VilaWeb Paper’ surt cada dia llevat del dissabte i durant el mes d’agost. Amb VilaWeb Paper pretenem recuperar el bo i millor del diari tradicional, però adaptant-ho a la realitat d’avui. Reivindiquem el context i l’atenció com una part essencial de la qualitat informativa. Per això cada vespre us oferim aquesta versió de lectura reposada per entendre el món i tot allò que ens passa. En el mateix correu rebreu els articles que es publicaran l’endemà, als quals podreu accedir-hi sense necessitat de cap contrasenya.

3. Xarxa VW. Podreu participar voluntàriament en aquesta xarxa social interna, on només hi ha subscriptors de VilaWeb. Funciona de manera semblant al Facebook, però no és pública ni accessible a ningú que no sigui subscriptor. Hi podeu posar comentaris, crear grups, enviar missatges, participar en xats i, en general, relacionar-vos lliurement amb la resta de subscriptors del diari. Per a participar en la Xarxa VW, primer heu d’activar el vostre usuari. La primera vegada que aneu a la Xarxa VW, un botó us demanarà d’activar-la i ja no ho haureu de tornar a fer.

4. Comentaris a l’editorial i a les notícies. Podreu afegir comentaris propis a totes les notícies i articles, a través de la Xarxa VW, on cada article té un espai assignat. Tanmateix, aquests comentaris només els podran llegir els subscriptors, amb l’excepció dels comentaris a l’editorial que són públics per a tothom i moderats. per la redacció.

5. Eina d’adreces d’interès. Amb aquesta eina podeu desar en un espai personal de la web els articles que trobeu interessants, com una mena d’adreces d’interès, per poder-los recuperar fàcilment quan vulgueu.

6. Hemeroteca de portades. Tindreu accés a totes les informacions publicades els dies anteriors, en una espectacular hemeroteca de portades.

7. Actes per a subscriptors. Podreu participar en actes exclusius per als subscriptors del diari, tant a la redacció com en més espais públics, i rebreu informació de tots els actes que es fan a l’Espai VilaWeb.

8. Descomptes a la Botiga. Podreu obtenir descomptes especials sempre que compreu un producte a la Botiga de VilaWeb.

9. Assemblea de lectors. Esteu convidat a participar en l’Assemblea de lectors de VilaWeb, que es fa cada any, amb sessions com a mínim a Perpinyà, Barcelona, València i Palma.

10. Publicació d’un bloc. Tots els subscriptors podeu obrir un bloc dins VilaWeb, on podeu publicar lliurement tot allò que vulgueu.

A més de tots aquests serveis generals, els col·laboradors tenen dos serveis especials més a la seva disposició:

11. Llegir VilaWeb sense publicitat. Com a membre col·laborador, a més de tots els serveis anteriors, també podreu llegir el diari amb un disseny completament net, sense publicitat ni res que no sigui la informació estricta. Aquesta funcionalitat és disponible tant en l’ordinador com en els mòbils i pissarretes i l’heu d’activar vosaltres, si voleu, clicant sobre el botó ‘Sense publicitat’

12. Contacte per WhastApp amb el director de VilaWeb. Tots els col·laboradors poden accedir directament per WhatsApp amb el director de VilaWeb, per comentar notícies, avisar de fets o suggerir informacions.

També hi ha la possibilitat de fer un donatiu, una sola vegada o de manera regular cada any, per una xifra superior.

(Podeu llegir més sobre les activitats de VilaWeb en aquesta pàgina)

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any