Els Rolling Stones actuaran el pròxim 27 de setembre a l’Estadi Olímpic de Barcelona en el marc de la gira europea ‘Stones-No Filter’.  La capital catalana viurà l’únic concert del grup al nostre país.

Les entrades per poder veure a la banda formada Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts i Ronnie Wood es posaran a la venda el pròxim 16 de maig a través de les webs de Doctor Music i Ticketmaster amb uns preus que oscil·laran entre els 86 euros i els 290 euros més despeses de distribució.

Amb ‘Blue & Lonesome’, publicat a finals del 2016, el grup britànic va donar a la llum el seu primer àlbum després d’onze anys 11 anys d’inactivitat. Tot i així, està previst que els Rolling facin un repàs dels seus clàssics com ‘Gimme Shelter’, ‘Paint It Black’, ‘Jumpin’ Jack Flash’, ‘Tumbling Dice’ o ‘Brown Sugar’. Tanmateix, s’espera que en cada actuació afegeixin temes sorpresa a l’atzar. El concert està produït per Concerts West i Doctor Music.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]