Seguint l’exitós model de la Nit dels Museus, que convida els espectadors a visitar exposicions en horaris poc habituals, aquesta any la Federació Catalana de Pessebristes celebra la Nit del Pessebre el proper 29 de desembre. La iniciativa, que va acordar una assemblea de l’entitat, permetrà visitar per primera vegada els pessebres de les 67 associacions de Catalunya fins a la una de la matinada.

El president de la Federació Catalana de Pessebristes, Albert Català, explica que la novetat no és només l’horari d’obertura, sinó que també les associacions han organitzats activitats paral·leles per amenitzar la nit. Entre les activitats, que es poden consultar en un apartat especial de l’aplicació mòbil de la Federació, hi ha actuacions musicals o rutes nocturnes per visitar els pessebres.

Llegeix la notícia sencera a Tornaveu fent clic aquí

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb