Els activistes de Meridiana Resisteix han aconseguit tallar l’avinguda per 126a vegada, tot i les provocacions de l’extrema dreta, que han convocat una concentració a les 17.00 per intentar rebentar la mobilització. Tanmateix, els activistes han aconseguit de fer finalment el tall entre crits de ‘no passaran’.

La Brimo ha desencapsulat els manifestants antifeixistes que s’havien mobilitzat a les quatre de la tarda per a protestar contra la presència de l’extrema dreta a la Meridiana. Els manifestants, que eren uns dos-cents, s’han afegit al tall, tot mostrant una pancarta enorme de ‘no passaran’.

Vegeu imatges de l’encapsulament:

Els agents han apartat a l’estació de Sant Andreu Arenal una trentena de feixistes, amb simbologia franquista, que tenien la intenció de rebentar el tall. Una línia d’antiavalots els ha separat del tall. Més tard han estat acompanyats fins a l’Heron City.

 

 

 

 

 

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb