Esbarts, sardanistes, geganters, colles de diables i d’imatgeria festiva i moltes més entitats de cultura popular catalana es trobaran dimecres 6 de novembre (19.30 hores) a l’Ateneu Barcelonès per l’acte de lliurament dels III Premis Antoni Carné. L’esdeveniment vol ser una festa de l’associacionisme cultural català i un homenatge a les persones i entitats que treballen per enfortir i promocionar la cultura popular.

L’acte s’havia de celebrar el passat d’octubre i es va ajornar degut el context polític i en desacord amb la sentència emesa pel Tribunal Suprem contra membres del govern de la Generalitat de Catalunya i activistes civils, i en solidaritat amb els condemnats i les seves famílies.

Llegeix la notícia sencera a Tornaveu fent clic aquí

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.