Els coordinadors de Més per Mallorca, Bel Busquets i Guillem Balboa, van visitar ahir el vice-president Oriol Junqueras i el conseller Raül Romeva als Lledoners. Balboa i Busquets –que també és vice-presidenta del govern balear– van estar acompanyats pel secretari de comunicació del partit, Lluís Apesteguia.

La reunió va durar unes dues hores i els dirigents de Més han explicat que han constata la seva fortalesa i determinació. ‘Ens han transmès la seva força, els seus ànims. Són conscients que és una lluita de llarga durada i que continuaran lluitant un cop hagin sortit de la presó’, ha dit Busquets. Ha afegit que mantindran aquesta lluita més enllà de les fronteres autonòmiques, també en l’àmbit dels Països Catalans, de l’estat espanyol i Unió Europea.

Més per Mallorca els ha traslladat la solidaritat de la societat mallorquina que representa. Balboa ha dit que la lluita de Junqueras i Romeva també és la del partit ‘per la democràcia, per la llibertat i pels drets bàsics de la ciutadania’. Ha reivindicat el diàleg com l’únic camí possible.

Avui, els dirigents de Més visitaran la presidenta Carme Forcadell a El Catllar i la consellera Dolors Bassa al Puig de les Basses.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb