La coordinadora dels CDR en l’àmbit nacional ha publicat un comunicat en què demanen al president de la Generalitat, Quim Torra, que destitueixi el conseller d’Interior, Miquel Buch, per l’actuació del cos de Mossos d’Esquadra durant la manifestació del sindicat policíac Jusapol. ‘Volem mostrar el nostre rebuig a l’estat de setge que vam rebre per part dels Mossos, identificant companyes, requisant pancartes, escorcollant i intimidant persones que l’únic objectiu que tenien era manifestar-se contra la presència de feixistes als nostres carrers’, diu el text.

Nova provocació de Jusapol a Barcelona

Al comunicat, els CDR diuen que no poden demanar la dimissió de Buch, perquè ‘seria presumir-li una dignitat que no té’. És per això que demanen al president Torra que ‘no miri a l’altra banda i destitueixi tot aquell que no està a l’altura de la dignitat de l’1 d’octubre’. ‘Destitueixi el conseller Buch’, diuen.

 

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.