L‘avió procedent de la Xina amb material sanitari per al sistema de salut del País Valencià ha aterrat avui a l’aeroport de Saragossa i és previst que arribi al vespre a València, segons que ha anunciat el president de la Generalitat, Ximo Puig.

A aquest avió, s’hi afegirà un altre que previsiblement arribarà el cap de setmana, juntament amb l’encàrrec de nous enviaments per a la setmana vinent. És material comprat a empreses xineses per a fer front a la pandèmia del coronavirus.

L’encàrrec dels dos primers avions va ser una adquisició de la Generalitat valorada en onze milions d’euros, amb la col·laboració d’un empresari xinès arrelat al País Valencià.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb