Lyrical School és un jove conjunt musical japonès, format per sis noies, amb cançons entre el hip-hop i l’anomenat J-pop. Ara fa poc, han fet un videoclip del seu tema ‘RUN and RUN’ que, ultra l’estil i la qualitat musical, sorprèn sobretot si es mira des d’una pantalla de mòbil.

I és que s’ha enregistrat verticalment i en un format concret perquè l’usuari tingui, ràpidament, la sensació que les noies del grup agafen tot el control de l’smartphone:

Durant els tres minuts i mig que dura la cançó, les membres de Lyrical School sembla que manipulin la pantalla des de dins, obrint i fent servir funcions i aplicacions del telèfon com ara la càmera, l’app de Twitter i de Vimeo…

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb