El Sindicat d’Estudiantes dels Països Catalans (SEPC) ha convocat vaga indefinida a les universitats catalanes per al 29 d’octubre i una aturada als instituts el 30 i el 31.

El SEPC ha convocat aquestes vagues en protesta per la sentència del judici contra el procés i denunciar la repressió contra el jovent. ‘No pararem fins a aconseguir les nostres demandes. Els centres seran sempre nostres!’, afirma a les xarxes socials.

‘Vivim un moment històric, una revolta popular sense precedents, i els estudiants serem la punta de llança una vegada més’, remarca el SEPC. Aquesta setmana, els sindicats juvenils Arran i SEPC han demanat la dimissió de tot el govern de Catalunya, car, han dit, és ‘una vergonya per al poble català’, ‘reprimeix l’independentisme popular’ i les seves ‘úniques polítiques efectives han estat l’execució de desnonaments i la repressió de la incidència política’.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.