El Primavera Sound no perd embranzida. El festival tancarà l’edició d’enguany amb més de 200.000 assistents, una xifra similar a l’any passat, segons les dades provisionals de l’organització, s repartits en les tres jornades centrals del festival –amb 55.000 visitants cadascuna–, als que s’ha de sumar els més de 20.000 del dimecres.

Un 55% del públic és estranger i procedeix de 125 països diferents. Els organitzadors s’han mostrat satisfets amb aquests resultats i han anunciat que la pròxima edició tindrà lloc entre els dies 31 de maig i 2 de juny, també al Parc del Fòrum.

Així mateix, un dels codirectors del Primavera Sound, Alberto Guijarro, ha demanat novament a les autoritats competents que es faci una remodelació integral del recinte per tal que estigui en plenes condicions per acollir un festival d’aquesta envergadura.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.