Aquest vespre arrenca la temporada del Palau de la Música de València amb un concert ben especial: la novena simfonia, ‘Coral’, de Ludwig van Beethoven. L’espectacle es titula ‘Beethoven al riu’ i es podrà seguir des de dins l’auditori i des de fora, perquè hi haurà més d’un miler de cadires i una pantalla gegant a l’antiga llera del Túria. D’aquesta manera, el Palau obre una nova etapa, en què es vol apropar més a la societat valenciana.

El programa serà dirigit pel titular de l’orquestra, Yaron Traub, i hi participaran la Sociedad Coral de Bilbao, la soprano Isabel Monar, la mezzosoprano Cristina Faus, el tenor Gustavo Peña i el baríton José Antonio López.

La novena simfonia de Beethoven és una de les obres mestres de la història de la música. És un cant a la germanor universal que conté tota la força, poesia, genialitat, llibertat musical i modernitat presents en tota l’obra de Beethoven.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb