El Teatre Micalet de València escenifica fins diumenge l’espectacle El nou Tirant, una adaptació del clàssic a càrrec de Pasqual Alapont protagonitzada per Victòria Mínguez i Ramon Rodenas. El muntatge, de la companyia Crit Teatre, és dirigit per Anna Marí i fa un viatge teatral a través del temps. En aquesta història de transformació, els dos actors donen vida a vint personatges del Tirant lo Blanc.

A l’espectacle, el públic hi trobarà petons furtius, ferides, traïcions sagnants i la ironia, el somriure i la rialla. Els dos actors compten i canten la història de Tirant amb l’emoció amb què ha estat escrita per Joanot Martorell en un muntatge que il·lustra alguns dels passatges més representatius de la novel·la.

Crit Companyia de Teatre es va constituir a València a final de l’any 2008, gràcies a actors llicenciats o doctors en diverses especialitats humanístiques. Els objectius de l’agrupació són la divulgació del patrimoni teatral i cultural per mitjà del teatre i l’establiment d’un pont de comunicació amb les noves dramatúrgies europees contemporànies.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]