El Madrid s’endú un partit intens amb el Barça al Camp Nou

• Espectacular homenatge a Cruyff del Camp Nou · La victòria dels blancs escurça la distància amb el Barça a set punts

02.04.2016 - 22:26
Actualització: 02.04.2016 - 22:45

Un gol de Gerard Piqué pel Barça, un de Benzema i un altre de Cristiano Ronaldo pel Madrid han estat els responsables de la victòria (1-2) dels blancs al Camp Nou. Amb aquesta victòria, el Madrid aconsegueix retallar tres punts als deu d’avantatge que tenia el Barça. Amb set punts de diferència, el Barça ha d’encarar el tram final de la lliga amb una certa tranquil·litat però sense poder cometre gaires errors. El partit més esperat de la setmana ha estat molt intens. Controlat pel Barça a la primera part. Amb decisions discutides de l’àrbitre. I una segona part més igualada, on el Madrid ha pitjat l’accelerador i ha pogut guanyar el partit.