Una comissió del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha tancat aquest dimarts la revisió de propostes de millora del seu llibre d’estil amb la incorporació de 50 aportacions, tant de persones a títol individual com de grups, entitats i associacions.

En un comunicat, la CVMC ha detallat que, entre les esmenes, s’ha acceptat la major part de les presentades per la Unió de Periodistes, com per exemple les relacionades amb la propietat intel·lectual, la publicitat en els informatius, la protecció de dades i les que parlen sobre la ciència i pseudociència, entre d’altres. També s’ha afegit al text les aportacions que va remetre l’Associació de Víctimes de Metro 3 de Juliol (AVM3J).

D’aquesta manera, al llarg dels pròxims dies, la comissió seguirà treballant amb les aportacions rebudes però aquesta vegada en l’apartat lingüístic del llibre d’estil. Posteriorment, el document seguirà els tràmits per a la seva aprovació definitiva en el Consell Rector. Segons ha indicat la CVMC, encara que el seu llibre d’estil estava ‘pensat i treballat’ per a ús del personal de tota la Corporació, volen que sigui ‘una ferramenta molt útil per al conjunt de mitjans valencians de comunicació’.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb