BARCELONA, 20 (EUROPA PRESS)

La Generalitat ha engegat una nova secció a la pàgina web dedicada als pressupostos catalans perquè els ciutadans puguin consultar les 12.425 partides d’ingressos i despeses i els 1.582 projectes d’inversió que inclouen els comptes.

L’espai incorpora prop de 22.000 registres, amb la possibilitat de creuar les dades per obtenir informació detallada sobre les característiques de cada despesa, els territoris en els quals s’efectua i l’evolució en el temps, ha informat la Conselleria d’Economia aquest dijous en un comunicat.

També permet conèixer la composició de les 227.578 dotacions de personal actuals i el volum d’ingressos i despeses que generen les 203 entitats compreses als pressupostos.

L’objectiu d’aquests “pressupostos interactius” és presentar els comptes als ciutadans de la manera més transparent, dinàmica i accessible, amb continguts que van des del nivell més bàsic a informació molt detallada, que es pot obtenir en segons.

La informació s’organitza en tres blocs: característiques bàsiques dels pressupostos, un mapa interactiu sobre la distribució per comarques i una eina per navegar pel pressupost.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]