El govern de les Illes convoca el Consell Assessor de Turisme per valorar les conseqüències del Brèxit

L'objectiu és minimitzar els efectes negatius en l'economia

VilaWeb
Redacció
25.06.2016 - 18:54
Actualització: 25.06.2016 - 20:54

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El govern de les Illes convocarà la setmana vinent una reunió del el Consell Assessor de Turisme per valorar i analitzar les conseqüències del Brèxit. Segons que ha dit el vicepresident, Biel Barceló, caldrà valorar quins són els possibles escenaris per minimitzar els efectes negatius en l’economia.

El Consell Assessor de Turisme és un òrgan col·legiat i consultiu en matèria de turisme, que depèn de la Vice-presidència i de la Conselleria d’Innovació, Recerca i Turisme. Està presidit per la presidenta del Govern, Francina Armengol, i el vicepresident Barceló, qui també és responsable de la Conselleria de Turisme. En formen part la directora general de Turisme, Pilar Carbonell, i fins a un màxim de 30 vocals, que inclouen representants dels agents socials i del sector econòmic i empresarial, representants dels consells insulars, dels ajuntaments i d’altres grups o entitats d’interès directament o indirectament lligats amb el turisme, i també professionals de prestigi en l’àmbit turístic.

A la trobada també hi assistiran membres de l’Agència de Turisme de les Illes Balears (ATB), que aportaran experts en matèria d’intel·ligència de mercats, de promoció i de comunicació.

Més notícies

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 60€ l'any / 5€ al mes