El govern de la Generalitat ha aprovat avui el projecte de decret que convoca eleccions sindicals per triar els representants dels membres del cos de Mossos d’Esquadra al Consell de la Policia-Mossos d’Esquadra.

S’escolliran un total de setze representants: dotze per a l’escala bàsica, un per a l’escala intermèdia, un per a l’executiva, un per a la superior i un altre per a l’escala de suport. Segons ha informat l’executiu, el procés electoral s’iniciarà el proper 18 de gener i l’elecció es farà sobre la base d’un representant per cada 1.350 funcionaris o fracció de totes les escales del cos. Pel que fa a la votació, s’habilitaran cent meses electorals parcials no itinerants perquè emetin el seu vot els membre de les escaldes bàsica i intermèdia del cos.

En aquest cas, les meses estaran distribuïdes depenent de la situació geogràfica, les vies de comunicació existents i el nombre d’electors. Els sobres i les paperetes seran diferents per a cada escala.Pel que fa als membres de les escaldes superior, executiva i de suport, seran cridats a dipositar el seu vot a les meses electorals parcials que es constitueixin a la seu central de la Direcció General de la Policia, a les seus de les respectives regions policials i al complex central de Sabadell de la Policia de la Generalitat. També en aquest cas els sobre i paperetes seran de diferents colors.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb