Cambrils ja està a punt per rebre, de nou, el Festival Internacional de Música de Cambrils que aquest any comptarà amb artistes com Kase. O, La Pegatina o David Bisbal. El festival, que tindrà l’escenari al Parc de Pinaret de Cambrils (Baix Camp), comença aquest dissabte, 28 de juliol i acabarà el 12 d’agost. 

El primer cap de setmana serà el torn de Kase.O i Hija de la Luna que homenatjarà Mecano després de 25 anys des que el grup presentés la seva última gira Aidalai Tour.  A mesura que passen els dies fins al dia 12 anirà arribant el torn de Jorge Drexler, Miguel Poveda, David Bisbal, Juanes, Sweet California, La Pegatina i Enrique Bunbury.

Entre les novetats de l’edició destaca la reorientació de l’escenari i la seva reubicació a l’altra banda del Parc del Pinaret, mirant cap a la Pineda, per tal d’evitar molèsties acústiques al veïnat. Alguns dels concerts seran per a públic assegut i alguns altres, a peu dret, depenent del tarannà de cadascun. Es disposarà d’una grada de nou-centes persones i l’escenari incorporarà mecanismes per a controlar els cops de vent. Les entrades ja són a la venda i el preu oscil·larà entre deu i seixanta euros.

De moment, la gestió del festival ha estat assumida per l’empresa Concert Studio per a tres anys. Ja va agafar-ne el timó l’any passat, quan va esclatar l’escàndol amb el promotor anterior, investigat per frau. L’Ajuntament de Cambrils hi diposita plena confiança i per això ha optat per encarregar-li la gestió del festival durant tres anys. La batllessa Camí Mendoza ha valorat que es tracti d’una empresa reconeguda, solvent i professional.

Aquesta és una de les moltes propostes que us oferim per al cap de setmana. Si voleu descobrir-ne més, cliqueu a Què podem fer aquest cap de setmana: deu propostes

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.